telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Saab

Voer hier uw kenteken in:Saab

Korte beschrijving van Saab

Saab Automobile AB is een Zweedse autofabrikant, die zich in de toekomst richt op de ontwikkeling en productie van elektrische autos. De onderneming is sinds 31 augustus 2012 onderdeel van NEVS. Sinds 9 juni 2011 is de serieproductie van autos stopgezet. De huidige eigenaar had aangekondigd eind 2013 de productie van de Saab 9-3 te hervatten, echter is dit tot op heden uitgebleven. Het bedrijf is sinds 1990 gescheiden van Saab AB, de vliegtuigbouwer. Op 26 januari 2010 heeft Spyker bekendgemaakt overeenstemming bereikt te hebben over de overname met de vorige eigenaar, General Motors. Het merk vroeg in 2011 faillissement aan. Saab probeert het imago van straaljagerbouwer door te trekken naar zijn autos. Dat is ook terug te zien in het dashboard. Dit is net als in een straaljager naar de bestuurder toe gericht. Ook zit er een nightpanel-functie op die het 's nachts rijden rustiger voor de ogen maakt, door niet relevante dashbord- en instrumentverlichting uit te schakelen. Modelaanduidingen als "Aero" en "Viggen" (straaljagertype en Zweeds voor "bliksemschicht") refereren ook aan deze verwantschap. Tegenwoordig staat Saab nog steeds bekend om zaken als veiligheid, gebruiksgemak en exclusiviteit. Saab is gevestigd in de Zweedse stad Trollhattan, alwaar ook de meeste Saabs uit Saab-fabriek van de band rollen. Sinds het faillissement van de Kroymans Corporation werd Saab in Nederland door Beherman Nederland B.V geimporteerd. In 2011 had SAAB financiele moeilijkheden en dreigde een faillissement. Sinds april 2011 lag de productie zelfs geheel stil in Europa waardoor de toonzalen van veel Belgische concessiehouders grotendeels leeg stonden. Saab vroeg in december 2011 faillissement aan, op 19 december 2011 verklaarde een Zweedse rechtbank SAAB failliet. In april 2012 maakte de curatoren bekend dat Saab een schuld naliet van meer dan 1 miljard euro; na aftrek van de waarde van de bezittingen.

Uw-AutoGarage, gespecialiseerd in uw Saab onderhoud.

Al onze aangesloten garages bieden de beste kwaliteit voor uw Saab onderhoud en zijn hier in gespecialiseerd. Dit komt doordat wij alleen werken met erkende garages. Deze garages zijn allemaal erkend om de kwaliteit en fabrieksgarantie die zij garanderen voor uw Saab onderhoud. Door de modernste technieken te gebruiken en een vaste prijs te hebben voor al het onderhoud, kunnen zij u de beste prijs/kwaliteits-verhouding bieden die er maar te bedenken valt. Daarbij hebben wij bij uw-autogarage.nl de laagste prijs garantie op al het Saab onderhoud, zelfs bij u in de buurt.

Uw Saab onderhoud via Uw-AutoGarage.

Door de ervaring en expertise kunnen we alle soorten Saab onderhoud laten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan een APK, grote beurt of kleine beurt. Maar ook het vervangen van bijvoorbeeld de distributieriem, katalysator of het simpel vervangen van uw ruitenwissers. Doordat de aangesloten garages van Uw-AutoGarage.nl alleen originele onderdelen gebruiken en alle prijzen inclusief arbeid en BTW zijn, weet u zeker dat u de beste deal krijgt voor uw geld.

Schadeherstel voor een Saab via Uw-AutoGarage.

Een kras of een deuk kan iedereen gebeuren maar dat maakt het niet minder vervelend. Schadeherstel voor een Saab is anders dan voor een ander merk. Dat begrijpen wij bij Uw-AutoGarage.nl en onze aangesloten garages. Doordat we alleen met erkende garages werken die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan uw Saab, kunnen wij de prijs en kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent. Deze garages maken alleen maar gebruik van de originele onderdelen voor uw auto. Onze aangesloten garages zullen een berekening maken van de schade die uw Saab heeft. Vervolgens zullen zij een prijsbod doen. Dit bod is inclusief BTW en arbeid. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs garantie blijven bieden zelfs voor schadeherstel.

Welk onderhoud/vervangen van onderdelen/banden/cleaning of schade is er mogelijk voor de Saab?

APK, Kleine beurt, Grote beurt, Olie check, Olie verversen, Accu check, Airco check, Airco service, Aankoop check, Aankoop keuring, Diagnose, Storing uitlezen, Vakantie check, Winter check, Ruitenwissers, Distributieriem, Koppakking, Koppeling, Accu, Katalysator, Bougies, Waterpomp, Dynamo, Schokdempers, Remblokken, Remschijven, Uitlaat achterdemper, Winterbanden, Zomerbanden, All-season banden, Balanceren, Uitlijnen, Banden wisselen + Balanceren, Winter / Zomer banden wisselen, Autoschade Check, Interieur Cleaning, Polijsten, Cleaning, Cleaning Compleet, Exterieur Cleaning, Ozonbehandeling, Steenslag Reparatie, Stickers Verwijderen, Cabriodak Reinigen, Koplampen Polijsten, Leerbehandeling, Auto Stoel/Bank Reiniging

In welke plaatsen is er onderhoud mogelijk voor een Saab?

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maastricht, Naaldwijk, Nijmegen, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam , Schiedam, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Dit zijn een paar voorbeeldplaatsen. Wilt u weten of wij ook in uw plaats werkzaamheden uitvoeren neem dan contact met ons op.