telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Subaru

Voer hier uw kenteken in:Subaru

Korte beschrijving van Subaru

Subaru is een Japans automerk dat onderdeel is van Fuji Heavy Industries. Het merk is genoemd naar de Japanse naam voor het Zevengesternte, dat in gestileerde vorm in het logo terug te vinden is (zij het met slechts zes sterren; in het sterrenbeeld Pleiaden, Zevengesternte, is de zevende ster voor het blote oog niet zichtbaar; met een goede telescoop is de zevende ster wel waarneembaar). Subaru produceert al meer dan 70 jaar autos, en is al ruim 25 jaar actief in de Benelux. Subaru is met name bekend geworden door de standaard vierwielaandrijving (zelfs de Subaru Justy G3X heeft sinds 2006 standaard vierwielaandrijving), en toepassing van de boxermotor op bijna elk model. Nadeel van de vierwielaandrijving is een hoger gewicht (ca. 100 kilo extra ten opzichte van een tweewielaangedreven auto), een iets hoger verbruik vanwege de grotere weerstand van de aandrijving (en ook vanwege de bouw van de motor), alsmede een hogere aanschafprijs. Voordeel is de betere tractie (wat vooral bij slechte weerscondities tot zijn recht komt), alsmede de betere wegligging. Subaru staat, evenals veel andere Japanse merken, bekend om de betrouwbaarheid en lange levensduur van zijn autos. Het merk heeft een marktaandeel (2006) van omstreeks 0.3% (omgerekend zo'n 1200 auto's per jaar). Subaru is erg actief in de rallysport, en won onder andere driemaal achtereen de wereldkampioenschappen rally. In 2009 heeft Subaru zich als merk teruggetrokken uit de wereldkampioenschappen rally. Hoge kosten van het beheren van zo'n team, alsmede de financiele crisis hebben tot dit besluit bijgedragen. Het blijft onduidelijk of Subaru na de financiele crisis weer met een eigen team zal toetreden tot de World Rally Championship | wereldkampioenschappen rally. Prive teams rijden nog wel met de Subaru WRX STi rallyes, zij het dat deze voertuigen sterk aangepast zijn. Fuji Heavy Industries ging in 2000 een samenwerkingsverband aan met het Amerikaanse General Motors, als gevolg waarvan Saab autos uitbrengt op een Subaru-onderstel. Eind 2005 werden de GM-aandelen overgenomen door Toyota.

Uw-AutoGarage, gespecialiseerd in uw Subaru onderhoud.

Al onze aangesloten garages bieden de beste kwaliteit voor uw Subaru onderhoud en zijn hier in gespecialiseerd. Dit komt doordat wij alleen werken met erkende garages. Deze garages zijn allemaal erkend om de kwaliteit en fabrieksgarantie die zij garanderen voor uw Subaru onderhoud. Door de modernste technieken te gebruiken en een vaste prijs te hebben voor al het onderhoud, kunnen zij u de beste prijs/kwaliteits-verhouding bieden die er maar te bedenken valt. Daarbij hebben wij bij uw-autogarage.nl de laagste prijs garantie op al het Subaru onderhoud, zelfs bij u in de buurt.

Uw Subaru onderhoud via Uw-AutoGarage.

Door de ervaring en expertise kunnen we alle soorten Subaru onderhoud laten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan een APK, grote beurt of kleine beurt. Maar ook het vervangen van bijvoorbeeld de distributieriem, katalysator of het simpel vervangen van uw ruitenwissers. Doordat de aangesloten garages van Uw-AutoGarage.nl alleen originele onderdelen gebruiken en alle prijzen inclusief arbeid en BTW zijn, weet u zeker dat u de beste deal krijgt voor uw geld.

Schadeherstel voor een Subaru via Uw-AutoGarage.

Een kras of een deuk kan iedereen gebeuren maar dat maakt het niet minder vervelend. Schadeherstel voor een Subaru is anders dan voor een ander merk. Dat begrijpen wij bij Uw-AutoGarage.nl en onze aangesloten garages. Doordat we alleen met erkende garages werken die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan uw Subaru, kunnen wij de prijs en kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent. Deze garages maken alleen maar gebruik van de originele onderdelen voor uw auto. Onze aangesloten garages zullen een berekening maken van de schade die uw Subaru heeft. Vervolgens zullen zij een prijsbod doen. Dit bod is inclusief BTW en arbeid. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs garantie blijven bieden zelfs voor schadeherstel.

Welk onderhoud/vervangen van onderdelen/banden/cleaning of schade is er mogelijk voor de Subaru?

APK, Kleine beurt, Grote beurt, Olie check, Olie verversen, Accu check, Airco check, Airco service, Aankoop check, Aankoop keuring, Diagnose, Storing uitlezen, Vakantie check, Winter check, Ruitenwissers, Distributieriem, Koppakking, Koppeling, Accu, Katalysator, Bougies, Waterpomp, Dynamo, Schokdempers, Remblokken, Remschijven, Uitlaat achterdemper, Winterbanden, Zomerbanden, All-season banden, Balanceren, Uitlijnen, Banden wisselen + Balanceren, Winter / Zomer banden wisselen, Autoschade Check, Interieur Cleaning, Polijsten, Cleaning, Cleaning Compleet, Exterieur Cleaning, Ozonbehandeling, Steenslag Reparatie, Stickers Verwijderen, Cabriodak Reinigen, Koplampen Polijsten, Leerbehandeling, Auto Stoel/Bank Reiniging

In welke plaatsen is er onderhoud mogelijk voor een Subaru?

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maastricht, Naaldwijk, Nijmegen, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam , Schiedam, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Dit zijn een paar voorbeeldplaatsen. Wilt u weten of wij ook in uw plaats werkzaamheden uitvoeren neem dan contact met ons op.