telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Think

Voer hier uw kenteken in:Th!nk

Korte beschrijving van Th!nk

Th!nk is een Noorse motorvoertuigenproducent. Het bedrijf begon met de bouw van kleine elektrische autos, aanvankelijk onder de naam Pivco. De voertuigen werden geproduceerd in Aurskog-Holand. De eerste wagens, gebruikt voor de Olympische Spelen van Lillehammer, werden in een oplage van slechts 10 stuks geproduceerd. Het model dat in 1999 op de markt kwam werd uiteindelijk fors beter verkocht, met een oplage van meer dan duizend. De autos werden voornamelijk in Noorwegen en de Verenigde Staten verkocht. In Nederland was de Th!nk korte tijd te huren of leasen via Hertz. Het was kennelijk interessant genoeg voor de PAG om het merk onder haar vleugels te nemen, maar na aanhoudend slechte resultaten in (aanvankelijk)Europa verkocht Ford het merk weer in 2003. In april 2007 werden een driehonderdtal gebruikte wagens van de Verenigde Staten terug verscheept naar Noorwegen. Het voornemen van Ford om de autos te verschroten was daarmee verijdeld. Het plan was om deze occasions via de Noorse Forddealers te verkopen. De Amerikaanse versie is herkenbaar aan het klepje in het spatbord voor de oplaadstekker. Later werd de Th!nk City geproduceerd, een voertuig met aanmerkelijk meer succes.

Uw-AutoGarage, gespecialiseerd in uw Th!nk onderhoud.

Al onze aangesloten garages bieden de beste kwaliteit voor uw Th!nk onderhoud en zijn hier in gespecialiseerd. Dit komt doordat wij alleen werken met erkende garages. Deze garages zijn allemaal erkend om de kwaliteit en fabrieksgarantie die zij garanderen voor uw Th!nk onderhoud. Door de modernste technieken te gebruiken en een vaste prijs te hebben voor al het onderhoud, kunnen zij u de beste prijs/kwaliteits-verhouding bieden die er maar te bedenken valt. Daarbij hebben wij bij uw-autogarage.nl de laagste prijs garantie op al het Th!nk onderhoud, zelfs bij u in de buurt.

Uw Th!nk onderhoud via Uw-AutoGarage.

Door de ervaring en expertise kunnen we alle soorten Th!nk onderhoud laten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan een APK, grote beurt of kleine beurt. Maar ook het vervangen van bijvoorbeeld de distributieriem, katalysator of het simpel vervangen van uw ruitenwissers. Doordat de aangesloten garages van Uw-AutoGarage.nl alleen originele onderdelen gebruiken en alle prijzen inclusief arbeid en BTW zijn, weet u zeker dat u de beste deal krijgt voor uw geld.

Schadeherstel voor een Th!nk via Uw-AutoGarage.

Een kras of een deuk kan iedereen gebeuren maar dat maakt het niet minder vervelend. Schadeherstel voor een Th!nk is anders dan voor een ander merk. Dat begrijpen wij bij Uw-AutoGarage.nl en onze aangesloten garages. Doordat we alleen met erkende garages werken die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan uw Th!nk, kunnen wij de prijs en kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent. Deze garages maken alleen maar gebruik van de originele onderdelen voor uw auto. Onze aangesloten garages zullen een berekening maken van de schade die uw Th!nk heeft. Vervolgens zullen zij een prijsbod doen. Dit bod is inclusief BTW en arbeid. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs garantie blijven bieden zelfs voor schadeherstel.

Welk onderhoud/vervangen van onderdelen/banden/cleaning of schade is er mogelijk voor de Th!nk?

APK, Kleine beurt, Grote beurt, Olie check, Olie verversen, Accu check, Airco check, Airco service, Aankoop check, Aankoop keuring, Diagnose, Storing uitlezen, Vakantie check, Winter check, Ruitenwissers, Distributieriem, Koppakking, Koppeling, Accu, Katalysator, Bougies, Waterpomp, Dynamo, Schokdempers, Remblokken, Remschijven, Uitlaat achterdemper, Winterbanden, Zomerbanden, All-season banden, Balanceren, Uitlijnen, Banden wisselen + Balanceren, Winter / Zomer banden wisselen, Autoschade Check, Interieur Cleaning, Polijsten, Cleaning, Cleaning Compleet, Exterieur Cleaning, Ozonbehandeling, Steenslag Reparatie, Stickers Verwijderen, Cabriodak Reinigen, Koplampen Polijsten, Leerbehandeling, Auto Stoel/Bank Reiniging

In welke plaatsen is er onderhoud mogelijk voor een Th!nk?

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maastricht, Naaldwijk, Nijmegen, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam , Schiedam, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Dit zijn een paar voorbeeldplaatsen. Wilt u weten of wij ook in uw plaats werkzaamheden uitvoeren neem dan contact met ons op.