telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Wiesmann

Voer hier uw kenteken in:Wiesmann

Korte beschrijving van Wiesmann

Wiesmann is een Duits automerk, opgericht in 1988 door de broers Martin en Friedhelm Wiesmann in Dulmen in Noordrijn-Westfalen De broers maakten hun droom waar door een hand gebouwde sportwagen te bouwen. De eerste Wiesmann Roadster werd in mei 1993 opgeleverd. Aangedreven door een BMW-motor, worden de autos precies naar de wensen van de klant gemaakt. De modellen worden constant bijgewerkt met de nieuwste technieken, maar het basisconcept blijft hetzelfde. In 2007 werd een nieuwe fabriek gebouwd waarin zich zowel de kantoorruimten als de productieruimtes bevinden. Het bijzondere aan dit gebouw is het dak: het heeft de vorm van een gekko, het logo van de firma. In de nieuwe fabriek kunnen per jaar slechts 200 autos worden geproduceerd, grotendeels met de hand. Een proces dat 300 uur kost. De autos worden volledig uit roestvast materiaal geconstrueerd. Zo is het chassis van aluminium, de carrosserie bestaat uit glasvezel en het het uitlaatsysteem is volledig in inox. De motoren en de transmissie worden door BMW geleverd. Op 15 augustus 2013 vroeg de fabriek insolventie aan. In de 20 jaar tussen 1993 en 2013 werden er door de fabriek 1600 sportwagens gebouwd.

Uw-AutoGarage, gespecialiseerd in uw Wiesmann onderhoud.

Al onze aangesloten garages bieden de beste kwaliteit voor uw Wiesmann onderhoud en zijn hier in gespecialiseerd. Dit komt doordat wij alleen werken met erkende garages. Deze garages zijn allemaal erkend om de kwaliteit en fabrieksgarantie die zij garanderen voor uw Wiesmann onderhoud. Door de modernste technieken te gebruiken en een vaste prijs te hebben voor al het onderhoud, kunnen zij u de beste prijs/kwaliteits-verhouding bieden die er maar te bedenken valt. Daarbij hebben wij bij uw-autogarage.nl de laagste prijs garantie op al het Wiesmann onderhoud, zelfs bij u in de buurt.

Uw Wiesmann onderhoud via Uw-AutoGarage.

Door de ervaring en expertise kunnen we alle soorten Wiesmann onderhoud laten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan een APK, grote beurt of kleine beurt. Maar ook het vervangen van bijvoorbeeld de distributieriem, katalysator of het simpel vervangen van uw ruitenwissers. Doordat de aangesloten garages van Uw-AutoGarage.nl alleen originele onderdelen gebruiken en alle prijzen inclusief arbeid en BTW zijn, weet u zeker dat u de beste deal krijgt voor uw geld.

Schadeherstel voor een Wiesmann via Uw-AutoGarage.

Een kras of een deuk kan iedereen gebeuren maar dat maakt het niet minder vervelend. Schadeherstel voor een Wiesmann is anders dan voor een ander merk. Dat begrijpen wij bij Uw-AutoGarage.nl en onze aangesloten garages. Doordat we alleen met erkende garages werken die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan uw Wiesmann, kunnen wij de prijs en kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent. Deze garages maken alleen maar gebruik van de originele onderdelen voor uw auto. Onze aangesloten garages zullen een berekening maken van de schade die uw Wiesmann heeft. Vervolgens zullen zij een prijsbod doen. Dit bod is inclusief BTW en arbeid. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs garantie blijven bieden zelfs voor schadeherstel.

Welk onderhoud/vervangen van onderdelen/banden/cleaning of schade is er mogelijk voor de Wiesmann?

APK, Kleine beurt, Grote beurt, Olie check, Olie verversen, Accu check, Airco check, Airco service, Aankoop check, Aankoop keuring, Diagnose, Storing uitlezen, Vakantie check, Winter check, Ruitenwissers, Distributieriem, Koppakking, Koppeling, Accu, Katalysator, Bougies, Waterpomp, Dynamo, Schokdempers, Remblokken, Remschijven, Uitlaat achterdemper, Winterbanden, Zomerbanden, All-season banden, Balanceren, Uitlijnen, Banden wisselen + Balanceren, Winter / Zomer banden wisselen, Autoschade Check, Interieur Cleaning, Polijsten, Cleaning, Cleaning Compleet, Exterieur Cleaning, Ozonbehandeling, Steenslag Reparatie, Stickers Verwijderen, Cabriodak Reinigen, Koplampen Polijsten, Leerbehandeling, Auto Stoel/Bank Reiniging

In welke plaatsen is er onderhoud mogelijk voor een Wiesmann?

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maastricht, Naaldwijk, Nijmegen, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam , Schiedam, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Dit zijn een paar voorbeeldplaatsen. Wilt u weten of wij ook in uw plaats werkzaamheden uitvoeren neem dan contact met ons op.