telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Voordelige Aankoop Keuring laten uitvoeren voor u hem koopt

Voer hier uw kenteken in:Aankoop Keuring

Waarom is het verstandig om een aankoop keuring uit te laten voeren?

Particulieren kopen steeds vaker auto's via internet. Van merk-dealers, maar ook van handelaren en particulieren. Voor de koper is het dan belangrijk dat de auto aan de verwachting voldoet en dat de koper niet direct met torenhoge rekeningen wordt geconfronteerd. U zou er niet aan moeten denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie. Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen, is het verstandig een aankoop keuring te laten uitvoeren. Als de aankoop keuring is uitgevoerd, krijgt u een officieel keuringsrapport.

Welke punten worden er gekeurd tijdens een aankoop keuring?

Tijdens de aankoop keuring wordt de auto gekeurd op meer dan 120 punten. Hierbij kunt u denken aan:

Een inspectie vooraf waar ze op enkele punten letten, een visuele controle, het interieur wordt geinspecteerd, comfort van de auto wordt nagekeken, de veiligheid van de auto wordt nagekeken, onder de motorkap worden de vloeistofniveau's gecheckt, de elektriciteit onder uw motorkap wordt gecontroleerd, de brandstof/ontstekingssysteem van de auto wordt nagekeken, er wordt gekeken naar de koeling, de koppeling wordt gecontroleerd, motor/versnellingsbak wordt nagekeken, aan de buitenzijde van het voertuig worden de remmen, wielen, banden, stuur, verlichting en het zicht gecheckt, Er wordt een proefrit met de auto gemaakt en er wordt nog een meting gedaan.

Na de aankoop keuring

De aankoop keuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die u op het oog heeft. Hiermee bent u in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. Als de auto na de aankoop keuring in slechte staat blijkt te zijn en de noodzakelijke reparaties niet waard blijken te zijn, krijgt u een negatief koopadvies op het keuringsrapport. In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Wat houdt een aankoop keuring bij uw-autogarage.nl in?

Bij een aankoop keuring wordt de hele auto doorgemeten en grondig gecontroleerd op de belangrijkste punten waaraan een auto moet voldoen. Er wordt daarbij een deskundige proefrit gemaakt met de auto. U krijgt na het uitvoeren van alle tests een uitleesrapport, hierdoor weet u waar u aan toe bent voordat u uw aankoop doet. Bij iedere keuring wordt nog extra rekening gehouden met de vaste kwaaltjes die desbetreffende auto's hebben:

• Rijkwaliteiten en wegligging
• Remwerking en ABS-systeem
• Banden en stuurinrichting
• Verlichting
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken is er een aankoop keuring mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een aankoop keuring mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over een aankoop keuring bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over de aankoop keuring en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.