telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Accu Check voor uw auto voor maar € 7,95

Voer hier uw kenteken in:Accu Check

De accu zelf

De gemiddelde levensduur van een normale accu is ongeveer 6 jaar. De accu zorgt ervoor dat uw auto start en dat bijvoorbeeld de lichten branden en navigatie werkt. De accu zorgt voor de stroomhuishouding en dient als opslag voor de elektriciteitsreserve in de auto. Alles wat stroom nodig heeft, is afhankelijk van de accu. Als de motor van uw auto langzaam op gang komt, is de kans groot dat de accu niet goed meer werkt. Als u veel korte ritten maakt is de levensduur aanzienlijk langer.

Waarom moet ik een Accu Check laten uitvoeren

Na verloop van tijd houdt de accu steeds minder van z'n capaciteit vast. Bij koud weer kan het gebeuren dat de auto helemaal niet meer start. U zult begrijpen dat een goed werkende accu van essentieel belang is voor uw auto.

Hoe werkt een Accu Check?

Met behulp van speciale meetapparatuur wordt de conditie van de accu bepaald. Mocht het zo zijn dat de monteur u adviseert om uw accu te laten vervangen, dan kunt u dat in vrijwel alle gevallen direct bij de garage laten doen. Vergeet niet dat dit kosten met zich meebrengt.

Hoe vaak moet ik een Accu Check laten uitvoeren?

Het is verstandig om minimaal een keer per jaar uw accu te laten controleren. Als u vaak korte afstanden rijdt of regelmatig stilstaat, is het verstandig om vaker uw accu te laten controleren. Met behulp van speciale meetapparatuur wordt uw accu nagekeken, dit duurt ongeveer 15 minuten.

Wat houdt een Accu Check bij uw-autogarage.nl in?

Voor welke merken is er een Accu Check mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een Accu Check mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over een Accu Check voor uw auto bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over een accu check voor uw auto en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.