telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Airco Check in uw buurt laten uitvoeren voor € 19,95

Voer hier uw kenteken in:Airco Check

Waarom moet ik een Airco check laten uitvoeren?

Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename temperatuur in uw auto en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van uw ramen, zowel in de zomer als in de winter. Met een airco check voorkomt u muffe lucht wanneer de airco aanstaat. De airco in uw auto zorgt ervoor dat warme (buiten)lucht gekold wordt. De airco is een gesloten systeem dat koudemiddel rondpompt. U kunt het beste uw airco het hele jaar door regelmatig gebruiken. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid. Daarnaast wordt de compressor van de airco zo altijd voldoende gesmeerd, waardoor de kans op storingen verminderd.

Hoe werkt een Airco Check?

Bij een airco check wordt het gehele airco systeem van uw auto gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt, of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn. Er wordt gekeken naar eventuele lekkages en naar het pollenfilter. Optioneel is het mogelijk het pollenfilter te vervangen. Het kan nodig zijn dat het koudemiddel bijgevuld moet worden of dat fluorlek-detectie vloeistof toegevoegd moet worden.

Hoe vaak moet ik een Airco Check laten uitvoeren?

Om de koelcapaciteit van de airco op peil te houden, wordt het aangeraden om jaarlijks een airco check te laten uitvoeren. Schimmels en bacterien kunnen zich nestelen in het aircosysteem en vervolgens in het filter waardoor ze in je auto terecht kunnen komen. Daarnaast voorkomt u dure reparaties op lange termijn omdat zaken op tijd worden gesignaleerd.

Wat houdt een Airco Check bij uw-autogarage.nl in?

Een airco check houdt in dat uw airconditioning wordt gecontroleerd of er vervuilde stoffen in de auto komen.

Hierbij wordt op de volgende punten gecontroleerd:

• Controle op de werking van de airconditioning
• Druk en temperatuur verhoudingen
• Lekdichtheid van het systeem
• V-snaarspanning van de compressoraandrijving
• Uiterlijke conditie van de hoofdcomponenten
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken is er een Airco Check mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een Airco Check mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over een Airco Check voor uw auto bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over een airco check voor uw auto en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.