telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Airco Service bij een erkende garage vanaf € 49,95

Voer hier uw kenteken in:Airco Service

Waarom moet ik Airco Service laten uitvoeren?

Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. Een airco is niet onderhoudsvrij. Het koudemiddel van uw airco neemt jaarlijks met 8 tot 10% af door verlies of verdamping. Als het percentage onder de 70% komt, is de kans groot dat uw airconditioning binnen de kortste keren defect is. Doordat de koelcapaciteit afneemt, daalt de temperatuur in uw auto minder snel. Dit middel zorgt naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem, kan er ernstige schade ontstaan. Bij slecht onderhouden airco's ontstaan schimmel, bacterien en krijgt u last van een vieze geur in uw auto.

Wat gebeurt er tijdens een Airco Servicebeurt?

Er wordt gecontroleerd op de correcte werking van het systeem. Oude koudemiddel en oude olien worden grondig verwijderd, de monteur gaat het aircosysteem vacumeren, Er wordt nieuwe olie en UV toegevoegd aan uw aircosysteem, het aircosysteem wordt afgevuld met koudemiddel en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Het koudemiddel wordt gerecycled volgens de officiele eisen. Daarnaast worden de aandrijfriemen op slijtage en spanning gecontroleerd, de verdamper (in het dashboard) en de luchtkanalen worden gereinigd. Als laatste gaan ze de temperatuur in uw auto controleren.

Hoe vaak moet mijn aircosysteem een Airco Service krijgen?

Het is verstandig om eens in de 2 jaar uw aircosysteem een servicebeurt te geven en jaarlijks een airco check te laten doen.

Wat houdt Airco Service bij uw-autogarage.nl in?

Een airco service houdt het volgende in:

• Complete airco service voor elk automerk volgens de officiele STEK-eisen
• Vullen en recyclen van het koudemiddel
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken is er een Airco Service mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een Airco Service mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over een Airco Service voor uw auto bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over de airco service voor uw auto en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.