telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, All-season banden vervangen, hoe en wanneer?

Voer hier uw kenteken in:All-season Banden

Wat zijn All-season Banden?

Een All-season band wordt ook wel vier seizoenenband of all weatherband genoemd. Een All-season band levert door de profielopbouw en materiaalsamenstelling goede en veilige autoband prestaties onder alle weersomstandigheden. De banden hebben de kenmerken van zomerbanden en winterbanden in een. Dit type band is een compromis tussen een zomer- en een winterband. De band heeft duidelijk meer voordelen ten opzichte van een zomerband in de winter maar ook duidelijke tekortkomingen ten opzichte van een winterband in de winter. De all-season band is qua profiel en samenstelling gemaakt op basis van gemiddelde weers- en wegomstandigheden.

Passen All-season Banden bij mij?

U kunt overwegen om op All-season banden te gaan rijden als u niet veel kilometers in een jaar rijdt. Daarnaast is het afhankelijk of u in de winter in Nederland blijft rijden of naar net buitenland gaat. Al worden sommige All-season banden goedgekeurd in het buitenland, blijft het verstandig om met winterbanden op wintersport vakantie te gaan. Als u toch naar het buitenland gaat met all season banden hoeft u niet bang te zin voor een boete. Dit komt namelijk door het M+S symbool op uw band. Dit symbool is verplicht om in het buitenland in de winter met all season banden te mogen rijden. Met all-season banden moet u zowel in de zomer als de winter uw rijstijl aanpassen. Door meer afstand te houden en uw snelheid aan te passen, kunt u compenseren met de tekortkomingen van deze banden.

Wat houdt All-season Banden vervangen in bij uw-autogarage.nl in?

• Nieuwe all-season banden
• Monteren van deze banden met uitlijning en balanceren
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken zijn All-season Banden vervangen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen zijn All-season vervangen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over All-season Banden vervangen bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over all-season banden vervangen en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.