telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Auto Diagnose laten uitvoeren in uw buurt vanaf € 49,95

Voer hier uw kenteken in:Diagnose

Wat is een Auto Diagnose?

Een auto van nu is simpelweg te complex geworden om goed onderhoud uit te kunnen voeren zonder opgeleide monteurs en gespecialiseerde auto diagnose-apparatuur te hebben. Het aandeel van elektronica in voertuigen is het afgelopen decennium enorm toegenomen. De vele voordelen hiervan komen onder meer tot uiting als verbeterde brandstofefficientie, toename van comfort, verminderde belasting van het milieu maar ook als sterk verbeterde bescherming van passagiers en de omgeving waarin het voertuig zich bevindt. Veel onderhoudsbeurten en reparaties beginnen eerst met het koppelen van een laptop aan de autocomputer. Op basis hiervan kan vaak achterhaald worden waar zich een probleem bevindt en kan de monteur de reparatie uitvoeren.

Volgorde van een Auto Diagnose

Gespecialiseerd auto diagnose-apparatuur wordt gekoppeld aan uw autocomputer. Via deze apparatuur controleren ze of de autocomputer goed werkt en of er geen storingen zijn. Als ze een storing vinden, gaan ze uitzoeken hoe de klacht verholpen kan worden door middel van de auto diagnose-apparatuur. De klacht wordt beoordeeld en er worden vervolg stappen ondernomen. Vervolgens wordt er een meting uitgevoerd. Tot slot krijgt u de auto diagnose over uw auto en als het nodig is reparatie advies.

Wat houdt een Auto Diagnose bij uw-autogarage.nl in?

Uw auto wordt uitgelezen met de nieuwste apparatuur om storingen naar boven te halen en die in kaart te brengen. Nadat de auto diagnose is uitgevoerd, wordt de auto aan een inspectie onderworpen om eventuele stroringen en slijtage vast te stellen. Na dit alles ontvangt u een uitleesrapport met de bijbehorende reparatie adviezen.

• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken is er een Auto Diagnose mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een Auto Diagnose mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over een Auto Diagnose bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over de auto diagnose en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.