telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Olie check voor uw auto voor maar &eruo; 5,95

Voer hier uw kenteken in:Olie Check

Waarom is een Olie Check zo belangrijk

Olie heeft de volgende functies als doel voor uw motor:

1. Beschermen van inwendige motoroppervlakken tegen roest
2. Het vermijden van contact tussen de bewegende delen
3. Het afvoeren van warmte afkomstig van het verbrandingsproces
4. Een goede afdichting tussen zuigers en cilinders
5. Het opnemen en afvoeren van verbrandingsresten en slijtagedeeltjes
6. Het dempen van het geluid.

Zoals u kunt lezen is olie van levensbelang voor een goede werking van de motor in uw auto. Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten en kan schadelijk zijn voor de motor. De olie zorgt er onder andere voor dat vuil wordt afgevoerd naar het oliefilter. Te weinig of oude olie betekent dat onderdelen sneller slijten. Daardoor gebruikt de auto meer brandstof. In het ergste geval kan de motor kapot gaan. Het is daarom belangrijk om regelmatig een olie check uit te laten voeren.

Wanneer moet ik een Olie Check laten uitvoeren aan mijn auto?

Het laten uitvoeren van een olie check hangt af van uw rijgedrag. Als u veel kleine stukken voor een langere tijd met uw auto rijdt, worden de motor en de motorolie nauwelijks warm, waardoor er vocht in de olie kan komen. De olie kwaliteit vermindert sneller als u veel kilometers rijdt. Het wordt aangeraden om minimaal een keer per jaar een olie check te laten uitvoeren.

Wat wordt er gedaan tijdens een Olie Check?

Tijdens de olie check wordt de hoeveelheid en kwaliteit gecontroleerd. Daarnaast wordt er gezocht naar eventuele lekkages in het oliesysteem. Als er te weinig olie in uw motor blijkt te zitten, wordt de olie aangevuld met de juiste merk olie die bij uw auto past.

Wat houdt een Olie Check bij uw-autogarage.nl in?

Voor welke merken is een Olie Check mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een Olie Check mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over Olie Check voor uw auto bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over een olie check voor uw auto en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.