telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Olie verversen bij u in de buurt vanaf € 49,95

Voer hier uw kenteken in:Olie Verversen

Waarom is Olie Verversen belangrijk?

Om te zorgen dat de motor van uw auto goed blijft functioneren, moet u geregeld uw motorolie laten verversen. De levensduur en de prestaties van de motor worden voor een groot deel bepaald door de smering. Olie zorgt voor smering en koeling van de motor. Doordat steeds meer motoren betere prestaties kunnen leveren, worden er ook steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld. Het is niet raadzaam om verschillende soorten olie met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort. In het instructieboekje van uw auto kunt u meestal vinden welke oliesoort u moet gebruiken voor uw auto.

Voor benzine en dieselmotoren worden de volgende oliesoorten toegepast:

• Minerale olie
• Half Synthetische olie
• Vol Synthetische olie
• High Performance olie

De prijs van olie verversen kan per auto sterk verschillen. Dit komt doordat niet iedere auto dezelfde olie en hoeveelheid olie nodig heeft. Een auto met 2 cilinders heeft een andere soort en minder olie nodig dan een auto met 6 cilinders.

Wanneer moet ik mijn Olie Verversen?

Het wordt aangeraden om maandelijks uw oliepeil te peilen. Aan de hand hiervan kunt u zelf al snel de conclusie trekken of de olie ververst moet worden. Daarnaast kunt u het instructieboekje van uw auto raadplegen. Afhangend van uw rijgedrag, is het aan te raden om minstens een keer per jaar uw motorolie te laten verversen.

Wat houdt Olie verversen in?

Kort uitgelegd wordt de motorolie van uw auto ververst en het oliefilter wordt vervangen. Tijdens het verversen van de olie kunnen er enkele problemen gesignaleerd worden. Als de monteur dit aan u meld, is het verstandig om deze problemen meteen te laten verhelpen.

Wat houdt Olie Verversen bij uw-autogarage.nl in?

Bij olie verversen gebeurt er het volgende:

• Verversen van olie (standaard-olie)
• Vervangen van oliefilter
• Resetten van Service Interval
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken is Olie Verversen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is Olie Verversen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over Olie Verversen voor uw auto bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over olie verversen bij uw auto en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.