telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Auto Ozonbehandeling uitvoeren vanaf maar € 69,95

Voer hier uw kenteken in:Ozonbehandeling

Wat is een auto Ozonbehandeling?

Na een goede regen- of onweersbui, ruikt het altijd een stuk frisser buiten. Dit komt door de ozon die op dat moment vrijkomt. De ontladingsmethode van het ozonkanon die wordt gebruikt bij een ozonbehandeling, zorgt voor hetzelfde effect in uw auto. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Dit systeem reinigt ook de luchtkanalen van uw auto. U krijgt hierdoor weer een zuivere en frisse lucht.

Waarom moet u een auto Ozonbehandeling laten uitvoeren?

Onaangename geuren in uw auto kunnen velerlei oorzaken hebben. Er kunnen zich bacterien in het luchtcirculatiesysteem bevinden, sigarettenrook kan zich in het interieur hebben vastgezet of de geur van uw huisdier is ingetrokken in uw auto. Deze luchten zijn niet goed voor uw gezondheid. Een luchtverfrisser maskeert tijdelijk de lucht, met een ozonbehandeling zijn de vieze luchten voorgoed verwijderd.

Wat gebeurt er tijdens een auto Ozonbehandeling?

Voor een ozonbehandeling wordt er gebruik gemaakt van een krachtige ozonmachine. De reiniging, het drogen van de bekleding plus de ozonbehandeling duurt gemiddeld 24 uur. Eerst wordt het interieur grondig gestofzuigd, daarna worden de vloermatten zandvrij geblazen met een luchtreiniging-pistool, de bekleding in uw auto wordt gereinigd en uw dashboard, deurpanelen, middenconsole etc. worden gereinigd. Daarna volgt de ozonbehandeling. De ozonkanon wordt in uw auto geplaatst en uw auto wordt afgesloten. De ozonkanon zet de zuurstof in uw auto om in kleine hoeveelheden ozon (O3). De ozon bindt zich met de slechte geuren en bacterien en vernietigd deze. De ozon verspreid zich in alle hoekjes en gaatjes en penetreert zelfs in bekleding en tapijt.

Voor welke merken is een auto Ozonbehandeling mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een auto Ozonbehandeling mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over een auto Ozonbehandeling bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over een auto ozonbehandeling en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.