telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Schokdempers vervangen voor de laagste prijs

Voer hier uw kenteken in:Schokdempers

Wat doen Schokdempers?

De belangrijkste functie van Schokdempers is om de wielen van de auto tegen het wegdek te houden. Uw Schokdempers houden uw auto in het spoor als u remt, in bochten en over hobbelige wegen rijdt of last hebt van sterke zijwind. Een goed veersysteem moet zowel veerkracht als demping bezitten. Om dat te bereiken is elke auto uitgerust met veren en schokdempers. Als de Schokdempers versleten zijn wordt de remweg van uw auto langer, kunt u tijdens het rijden controle verliezen in de bochten, op natte wegen heeft u meer kans op aquaplaning en de banden en chassisdelen van uw auto slijten sneller. Daarnaast verbruikt u meer brandstof wanneer de Schokdempers niet goed werken.

Wanneer moet ik de Schokdempers van mijn auto laten vervangen?

Schokdempers gaan gemiddeld 80.000 kilometer mee. De manier van rijden en het gewicht van uw auto, beinvloeden het gemiddelde. Als u veel in de binnenstad rijdt over drempels, kan het zijn dat de schokdempers eerder vervangen moeten worden. Het is handig om uw Schokdempers te laten controleren als de vering van uw auto stug of juist te licht voelt, als uw auto neiging tot duiken heeft tijdens het remmen, als u moeite heeft om uw auto in een rechte lijn te houden, als er onregelmatige slijtage optreed van de banden, als uw auto gaat stuiteren op en oneffen weg en als u dient bij te sturen na een bocht om uw auto weer in een rechte lijn te krijgen.

Hoe worden uw Schokdempers vervangen?

Voor het vervangen van de schokdempers is speciaal gereedschap nodig. Onder meer een veerspanner. Schokdempers worden altijd per set vervangen.

Wat houdt uw Schokdempers vervangen in bij uw-autogarage.nl in?

Na ongeveer 80.000 kilometer raden wij aan om uw schokdempers te laten vervangen. Als u veel in de binnenstad rijdt is het verstandig om ze al na 50.000 kilometer te vervangen. U moet ze al eerder vervangen als u het volgende merkt:

• Uw vering voelt stug of te licht
• De neus van uw auto duikt lichtjes voorover bij het remmen
• U heeft moeite om een rechte lijn te houden met rijden
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken zijn uw Schokdempers vervangen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen zijn uw Schokdempers vervangen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over uw Schokdempers vervangen bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over Schokdempers vervangen en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.