telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Storing Uitlezen bij een garage voor maar € 19,95

Voer hier uw kenteken in:Auto Storing uitlezen

Storingsmelding

Een storingsmelding is een soort alarmsignaal voor uw auto. Als er een storing is gaan de lampjes op uw dashboard branden of ze geven een andere kleur aan. Moderne auto's zijn voorzien van zeer veel elektronica, waarbij vaak de sensoren groen licht geven zolang alles goed functioneert. Een kleine storing in het circuit veroorzaakt echter al gauw veel problemen. Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden. Om deze elektronica te regelen hebben de auto's van de laatste jaren dan ook een computer aan boord, genaamd ECU (Electronic Control Unit). Wanneer er zich problemen voordoen, moet de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema's opgelost worden. Daarom is het steeds vaker nodig om de ECU uit te laten lezen met de juiste diagnoseapparatuur.

Hoe wordt een Auto Storing Uitgelezen?

Het uitlezen gebeurt door middel van de aansluiting van de diagnose stekker in uw auto. De ECU is eigenlijk niets meer dan een computer die de elektronica via clusters aanstuurt. Als er zich storingen voordoen, worden deze in de meeste gevallen opgeslagen in de vorm van een storingscode. Deze storingscode wordt dan weer uitgelezen en gekoppeld aan een mogelijke oorzaak of onderdeel wat niet goed werkt. Als uiteindelijk de oorzaak gevonden en opgelost is, wordt de foutcode in de ECU gereset/verwijderd.

Wat houdt een Auto Storing Uitlezen bij uw-autogarage.nl in?

Uw auto wordt uitgelezen met de modernste apparatuur om storingen vast te stellen. Nadat de diagnose is vastgesteld ontvangt u een uitleesrapport met een lijst van benodigde reparaties.

• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken is een Auto Storing Uitlezen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen is een Auto Storing Uitlezen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over Auto Storing Uitlezen bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over auto storing uitlezen en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.