telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, Banden uitlijnen, alles wat u moet weten

Voer hier uw kenteken in:Uitlijnen

Wat is uw Banden Uitlijnen?

Om uw banden in een goede conditie te houden en de levensduur ervan te behouden, is het van essentieel belang dat de uitlijning van uw auto goed staat. Uitlijnen wil zeggen dat de ophangingsdelen aan de voorzijde en eventueel aan de achterzijde op de juiste manier worden afgesteld. Als deze afstelling niet goed staat, kunt u met een aantal vervelende dingen te maken krijgen zoals verkeerde bandenslijtage, verhoogde brandstofverbruik, minder rijcomfort en een slechtere wegligging. Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Een goede uitlijning is cruciaal voor uw verkeersveiligheid. Een afwijking van een paar millimeter heeft het zelfde effect als banden die over een afstand van 100 kilometer dwars over het wegdek worden gesleept.

Wanneer moet ik mijn auto laten Uitlijnen?

Wanneer uw auto de neiging heeft om naar links of naar rechts te trekken, betekent dit meestal dat uw auto uitgelijnd moet worden. Uw wielen staan dan niet in de juiste stand met uw auto. Als uw auto niet goed is uitgelijnd kunt u soms ook merken dat er slijtage aan de banden optreedt, zowel aan de buiten of binnenkant van de band, de auto zwaar of juist te licht stuurt of het stuur na een bocht niet terug draait. Het wordt aangeraden om uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te laten controleren. Een auto bestaat namelijk uit bewegende delen en kan na verloop van tijd een andere stand hebben. Verder kan het voorkomen dat u uw auto moet laten uitlijnen wanneer u een aanrijding hebt gehad, als u een stoeprand hard heeft geraakt of als u hard door een kuil heen bent gereden, wanneer u nieuwe banden gekocht hebt en u daar zolang mogelijk plezier van wilt hebben of na het vervangen van een wiellager of een dergelijke reparatie aan uw auto.

Wat houdt uw Banden Uitlijnen in bij uw-autogarage.nl in?

• Het uitlijnen van uw banden waardoor uw banden in een rechte lijn liggen met uw auto
• inclusief Arbeid
• inclusief BTW

Voor welke merken zijn uw Banden Uitlijnen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Deawoo, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Fisker, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, KTM, Lada, Lambourghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, McLaren, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Qoros, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Spyker, Toyota, Tesla, Think, Volkswagen, Volvo, Wiesmann

In welke plaatsen zijn uw Banden Uitlijnen mogelijk bij uw-autogarage.nl?

Vragen over uw Banden Uitlijnen bij uw-autogarage.nl?

Heeft u nog vragen over uw banden uitlijnen en is die niet beantwoord hierboven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 088-0 444 777 of per mail: info@uw-autogarage.nl zodat we u kunnen helpen met de vraag waar u mee zit.