telefoonnummer,autogarage
onderhoud, uw-autogarage, over, ons

Voer hier uw kenteken in:Over ons

De mensen en ideeen achter uw-autogarage.nl

Uw­Autogarage.nl is ontstaan door twee jonge mannen die elkaar perfect aanvullen in hun ideeën en ambities. Door middel van een simpel platform, willen wij het makkelijker maken voor klanten en garages. Klanten kunnen op een makkelijke manier hun auto onderhoud of auto schade inplannen voor een vaste lage prijs. De erkende garages uit hun buurt, die bij ons zijn aangesloten, kunnen deze opdrachten aannemen. Een win-win situatie voor iedereen.

Voor de klanten

Uw­Autogarage.nl maakt het makkelijker voor klanten om hun auto onderhoud voor een vaste lage prijs bij een erkende garages in hun eigen buurt, te laten repareren. Auto schade laten repareren kan bij Uw­Autogarage.nl ook erg voordelig. U upload uw schade foto's, schrijft een korte omschrijving en bepaald de datum wanneer u uw auto wilt laten repareren. Uw­Autogarage.nl stuurt de opdracht naar alle erkende garages in uw buurt die op de opdracht mogen bieden. Alle biedingen ontvangt u in uw mailbox. Al onze klanten weten dus van te voren, wat de reparatie of het onderhoud precies gaat kosten.

Voor de garages

Garages kunnen zich bij ons aanmelden voor een vast bedrag per jaar. Dit werkt door middel van verschillende abonnementen. Elk abonnement heeft zijn eigen prijs, eigen vaste commissie per opdracht en omtrek aantal kilometers vanaf het adres van de garage. Uw­Autogarage.nl heeft gegarandeerd de laagste abonnementen voor alle erkende garages. Kijk en vergelijk ze onder het kopje van “Inlog Garages'', ''Aanmelden als bedrijf''.

Als laatste

Wij willen ons onderscheiden door goed bereikbaar te zijn voor de klanten en de garages. Onder het kopje “Contact'' vindt u alle gegevens over Uw­Autogarage.nl. Zoals onder andere het contactformulier, veel gestelde vragen en de openingstijden van onze telefoonlijn. Als u een vraag hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht u ideeën of tips hebben om onze service of site nog beter te maken, laat ons die dan weten via de mail of telefoon.

Gegarandeerd de laagste prijs

Alleen garages

No cure no pay

Altijd persoonlijk contact en bereikbaarinfo graphic uw-autogarage.nl